Flooding Central Vietnam 2016
Please join us for helping on the flooding in central Vietnam !!!

People in central Vietnam experiencing historic flooding and need your help. Worst affected is the province of Quang Binh, where at least 20 people have been killed, crops destroyed and livestock washed away.

By acting collectively, together we can have a far greater impact on recovery for people in central Vietnam. Your donation helps make a difference today, tomorrow...and beyond.

All Donations for flood relief can be made through Give with Compassion. 100% of your donation is tax deductible and 100% of every dollar spent goes directly to assist flood hunger people.

Xin cùng chúng tôi thương về miền Trung!!!

Đồng bào miền Trung lại thêm 1 lần nữa phải hứng chịu cơn lũ lịch sử. Lũ nhân tai chưa qua giờ lũ thiên tai lại kéo tới. Lũ đã về, đang về và sắp tiếp tục về. Hiện tại hơn 23,000 nhà dân ngập chìm trong biển nước. Bà con đang sống chung với lũ và đúng nghĩa trong cảnh: màn trời chiếu đất.

Mọi đóng góp của các anh chị sẽ đến tận tay người nhận. Tất cả đóng góp, bất kể lớn nhỏ, đều khởi đi từ 1 tấm lòng. Cho nên, tất cả đều được trân quý như nhau. Một phần quà là $10 đô. Chỉ $10 đô thôi chúng ta có thể giúp cho một gia đình đủ sống trong 1 tháng.Passed Mission: Trips Summer 2016
Eye Surgery on Needy
Free eye surgeries for needy patients on July 7th, 2016.

GWC team traveled to Vietnam and co-operated with ophthalmologists from Trung Vuong Hospital in HCM City to provide free eye operations and change the lives of 100 needy patients. Along with the surgeries, GWC provides the cost of screening, pre-op, and post-op care for the patients and their families.

It’s such a long day for everyone but the outcome result was spectacular and our team is very happy that we can help to change lives of people in need.

In the coming time, GWC will continue to coordinate with other organizations and hospitals in Vietnam to conduct such surgeries for needy patients.

On behalf of the Board of Director of Give with Compassion, please accept our deepest thanks for your generous gift. Your donation will help us to continue to provide help for people in need.

Phẫu thuật mắt miễn phí cho bệnh nhân nghèo …

Các thành viên của hội GWC đã đến Việt Nam và phối hợp với bác sĩ nhãn khoa của bệnh viện Trưng Vương tại thành phố HCM để cung cấp phẫu thuật mắt miễn phí cho 100 bệnh nhân nghèo. Ngoài chi phí phẫu thuật, chúng tôi còn giúp cho bịnh nhân chi phí xét nghiệm, tái khám, và chăm sóc sau phẫu thuật cho bệnh nhân và gia đình của họ trong ngày phẫu thuật.

Đó là một ngày thật dài cho tất cả bác sĩ, thiện nguyện viên, cũng như bịnh nhân. Nhưng kết quả thật khả quan đã làm cho bao mệt mỏi đều tan biến. Tất cả chúng tôi vô cùng hạnh phúc vì đã mang lại một cuộc sống mới cho bà con nghèo tại Viet Nam.

Trong thời gian tới, GWC sẽ tiếp tục phối hợp với các tổ chức và các bệnh viện tại Việt Nam cung cấp thêm nhiều ca phẩu thuật mắt giúp mang lại anh sáng cho các bệnh nhân nghèo.

Thay mặt Ban Điều Hành của GWC, xin chân thành ghi nhận tấm lòng vàng của tất cả các nhà hảo tâm đã nhiệt tình hổ trợ đợt phẩu thuật vừa qua. Và mong rằng trong những đợt phẩu thuật sau, sẽ tiếp tục nhận được nhiều sự ủng hộ hơn.

Kính chúc tất cả mọi người được nhiều an lạc và hạnh phúc.

Budget: $5000
Donation Received: $8250.00
Spent: $4000

Visit Orphanage Centers
Budget $2000
Bake Sale & Donation Received: $2000.00
Spent: $3000

Our summer mission started on June 28th and ended on July 18th, 2016. We traveled from Saigon to Nha Trang, Da Nang, Hoi An, Quang Tri, Hue, Binh Thuan, Soc Trang, Tien Giang and back to Saigon.

During our mission we visited a couple of orphanage centers. Our arrivals were greeted by all of the little cute children. They looked so happy when they saw us. They cheered happily and welcomed us with opened arms.
These children are so innocent. They always crave for sweet kiss on the cheek, a cuddle, and a caress. They have never experienced a mother's love.

Because we left our heart behind so we will definitely come back!

Những túi quà, những thanh kẹo, những chiếc bánh, hộp sữa… được các bé đón nhận trong niềm vui sướng rất trẻ thơ.
Những đứa trẻ vô tội, ngây thơ. Cần lắm những cái hôn ngọt ngào trên má, một vòng tay ôm cũng khiến trẻ cảm nhận sự mê đắm không muốn rời. Bé thèm lắm những phút giây được trò chuyện, thèm biết bao giây phút được ẳm bồng, chơi đùa, âu yếm, vuốt ve.
Các em mang lại cho chúng tôi một bài học vô cùng giá trị đó là sự thành thật, sự nhạy cảm và lòng bao dung cần có để đón nhận và cho đi. Cảm xúc là không thể giả dối, tình yêu thương, sự sẻ chia, những khoảnh khắc gần gũi, xúc động đến vỡ òa.

Bỏ quên con tim... nên chắc chắn sẽ quay lại để tìm!Visit a village in Soc Trang Province
Budget: $3000
Donation Received: $3400.00
Spent: $4000

GWC visited and gifts 300 care packages to the needy families and school supplies to children in Soc Trang Village.


GWC Visiting Khanh Hoa Province
GWC will visit and gifts 200 care packages to the needy seniors and childrens in Nha Trang.Goal: $2000
Current: $3580.00


GWC Visiting Quang Tri Province


Photo source: Internet


Goal: $4000
Current: $3900.00
GWC team up with Vien Quang Temple in San Marcos sponsors 400 care packages for poor families in Quang Tri Province.


GWC Visiting Binh Thuan Province
Each dollar will purchase a meal ($3.00/day, less than one Starbuck's specialty drink) for a family in remote area in Vietnam.

These families are living in extreme poverty. And all they wish for is to have a meal for their child everyday.

100% of your donation will be used to help these families on our mission to Vietnam in June 2016.


Goal: $3000
Current: $3164.00
Non-profit 501(c)(3) tax-exempt organization.
Give with Compassion © 2020 All rights reserved.