Passed Mission Year 2016 (Oct 31, 2015 to Oct 31, 2016)
Summary
Total received: $53,166.07
Total Spent: $52,847.39
Remaining: (*) $318.68

(*) The remaining will roll over for year 2017.


Relief for the central Vietnam Flood !!!


Central Vietnam once experienced historic flooding. The worst affected area was the province of Quang Binh, where at least 20 people were killed. Crops were destroyed and livestock were washed away.

Give with Compassion, Asian Joining Hands, Fortitude Educational Foundation together are stepping up and organizing relief efforts for flood victims. By acting collectively, we had made an impact to the road to recovery for the people in central Vietnam. 100% of your donation was used for the flood relief effort.

Thương về miền Trung!!!

Lúc này đây, đồng bào miền Trung đang phải oằn mình gánh chịu bão lũ. Hàng nghìn ngôi nhà ngập trong nước. Hàng nghìn người dân đang sống trong cảnh màn trời chiếu đất. Điều mà người dân miền Trung đang rất cần lúc này là nước sạch để uống và thức ăn để no bụng.

Đứng trước sự đau khổ của bà con miền Trung. Give with Compassion, Fortitude Educational Foundation và Asian Joining Hands cùng nhau liên kết kêu gọi sự chung tay góp sức của tất cả mọi người để chúng ta có thể làm chút gì cho bà con miền Trung.

Mọi đóng góp của các anh chị sẽ đến tận tay người nhận. Tất cả đóng góp, bất kể lớn nhỏ, đều khởi đi từ 1 tấm lòng. Một phần quà là $10 đô. Chỉ $10 đô thôi chúng ta có thể giúp cho một gia đình đủ sống trong 1 tháng.

Cho dù chỉ có thể lo cho họ 1 bữa ăn thì chúng tôi cũng sẽ làm và làm hết sức mình . Chúng tôi cần lắm sự chung tay của các cô chú, anh chị và các bạn. Mọi đóng góp dù lớn hay nhỏ chúng tôi đều trân quý và vô cùng biết ơn.

Spending of Flood Relief
  • Distributed 600 emergency food packages
  • Financial help to families that have member who died
  • Financial help to senior survivors with no family.
  • Financial help to survivors with disability.

Total spending: $8,020 USD
(179,000,000 VND)
On behalf of EFI Manufacturing in Fremont, we would like to donate $18,000 to Give With Compassion.  

EFI Manufacturing has some surplus equipment and we've decided to sell them with the proceeds going to a charity of our choice. After reviewing several charity groups, Give With Compassion stands out as a small group of working parents who, despite their busy daily schedule, have been dedicating their time and energy to bring a light of hope to the people who are suffering from natural disasters or diseases in the remote corners of Vietnam. Out of our utmost admiration of your sacrifice and commitment to bring a smile to the less fortunate people, we would like to award a donation of $18000 to your charity. 

Please keep up the good work.


Eye Surgery on Needy
Free eye surgeries for needy patients on July 7th, 2016.

GWC team traveled to Vietnam and collaborated with ophthalmologists from Trung Vuong Hospital in HCM City to provide free eye operations that changed the lives of 100 patients. Along with the surgeries, GWC provided the cost of screening, pre-op, and post-op care for the patients and their families.

While the day was long and tiresome for everyone, the outcome was spectacular. Our team was very happy to have contributed to the event. We would like to continue to collaborate with other organizations and hospitals in Vietnam to conduct such surgeriesin the future.

On behalf of the Board of Directors of Give with Compassion, please accept our deepest thanks for your generous gift.

Phẫu thuật mắt miễn phí cho bệnh nhân nghèo …

Các thành viên của hội GWC đã đến Việt Nam và phối hợp với bác sĩ nhãn khoa của bệnh viện Trưng Vương tại thành phố HCM để cung cấp phẫu thuật mắt miễn phí cho 100 bệnh nhân nghèo. Ngoài chi phí phẫu thuật, chúng tôi còn giúp cho bịnh nhân chi phí xét nghiệm, tái khám, và chăm sóc sau phẫu thuật cho bệnh nhân và gia đình của họ trong ngày phẫu thuật.

Đó là một ngày thật dài cho tất cả bác sĩ, thiện nguyện viên, cũng như bịnh nhân. Nhưng kết quả thật khả quan đã làm cho bao mệt mỏi đều tan biến. Tất cả chúng tôi vô cùng hạnh phúc vì đã mang lại một cuộc sống mới cho bà con nghèo tại Viet Nam.

Trong thời gian tới, GWC sẽ tiếp tục phối hợp với các tổ chức và các bệnh viện tại Việt Nam cung cấp thêm nhiều ca phẩu thuật mắt giúp mang lại anh sáng cho các bệnh nhân nghèo.

Thay mặt Ban Điều Hành của GWC, xin chân thành ghi nhận tấm lòng vàng của tất cả các nhà hảo tâm đã nhiệt tình hổ trợ đợt phẩu thuật vừa qua. Và mong rằng trong những đợt phẩu thuật sau, sẽ tiếp tục nhận được nhiều sự ủng hộ hơn.

Kính chúc tất cả mọi người được nhiều an lạc và hạnh phúc.

Budget: $5000
Donation Received: $8250.00
Spent: $4000

Visit Orphanage Centers
Budget $2000
Bake Sale & Donation Received: $2000.00
Spent: $3000

Our summer mission started on June 28th and ended on July 18th, 2016. We traveled from Saigon to Nha Trang, Da Nang, Hoi An, Quang Tri, Hue, Binh Thuan, Soc Trang, Tien Giangand then back to Saigon.

During our mission, we visited a many orphanage centers. Our arrivals were greeted by happy faces of young children. They were delighted to see us; they welcomed us with opened arms. Without having experienced parental love, these innocent children yearned to be kissed on the cheeks or just short cuddles.

Những túi quà, những thanh kẹo, những chiếc bánh, hộp sữa… được các bé đón nhận trong niềm vui sướng rất trẻ thơ.
Những đứa trẻ vô tội, ngây thơ. Cần lắm những cái hôn ngọt ngào trên má, một vòng tay ôm cũng khiến trẻ cảm nhận sự mê đắm không muốn rời. Bé thèm lắm những phút giây được trò chuyện, thèm biết bao giây phút được ẳm bồng, chơi đùa, âu yếm, vuốt ve.
Các em mang lại cho chúng tôi một bài học vô cùng giá trị đó là sự thành thật, sự nhạy cảm và lòng bao dung cần có để đón nhận và cho đi. Cảm xúc là không thể giả dối, tình yêu thương, sự sẻ chia, những khoảnh khắc gần gũi, xúc động đến vỡ òa.

Bỏ quên con tim... nên chắc chắn sẽ quay lại để tìm!Visit a village in Soc Trang Province
Budget: $3000
Donation Received: $3400.00
Spent: $4000

GWC visited and gifts 300 care packages to the needy families and school supplies to children in Soc Trang Village.


GWC Visiting Khanh Hoa Province
GWC will visit and gifts 200 care packages to the needy seniors and childrens in Nha Trang.

Goal $2000
Received $3580.00
Spent $3000


GWC Visiting Quang Tri Province


Photo source: Internet
Goal $4000
Received: $3900.00
Spent $4000
GWC team up with Vien Quang Temple in San Marcos sponsors 400 care packages for poor families in Quang Tri Province.


GWC Visiting Binh Thuan Province
Each dollar will purchase a meal ($3.00/day, less than one Starbuck's specialty drink) for a family in remote area in Vietnam.

These families are living in extreme poverty. And all they wish for is to have a meal for their child everyday.

100% of your donation will be used to help these families on our mission to Vietnam in June 2016.
Goal $3000
Received: $3164.00
Spent $3000
Non-profit 501(c)(3) tax-exempt organization.
Give with Compassion © 2020 All rights reserved.